f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΛΑΣ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΛΑΣ

Στην Α’ Εθνική Σάλας ο Ηνίοχος!

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Στην Α’ Εθνική Σάλας Ηνίοχος, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 6-3 του Άρη Βύρωνα σε ένα ματς γεμάτο ένταση και νεύρα (είχε συνολικά 4 κόκκινες κάρτες), με τους γηπεδούχους να έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία. Καθοριστική φάση για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο πορτιέρο (Ιωαννίδης) του Άρη Βύρωνα, καθώς στην εξέλιξη ο Ηνίοχος άνοιξε το σκορ και φυσικά η ομάδα του Τσακανίκα στερήθηκε για την συνέχεια τον βασικό της γκολκίπερ. Τεράστια συνεισφορά για την άνοδο της ομάδας του Παναγιώτη Μπαλάφα είχε ο τερματοφύλακας, Τζαβέλλας, που απέκρουσε 4 (μακρινά) πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηνίοχος θα «παλέψει» για την μάχη του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής με τον Αιακό Σαλαμίνας.

αποψη του www.sport5.gr

Η αλήθεια είναι πως ο διαιτητής κ. Ασημακόπουλος εξάντλησε την αυστηρότητα του, καθώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε μεν καθαρά τον ποδοσφαιριστή του Ηνίοχου, ωστόσο δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.


Ηνίοχος στην Α’

Επιστροφή στα… σαλόνια της Α’ για τον Ηνίοχο. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν εκτός έδρας με 6-3 του Ερμή Ζωγράφου, στον τρίτο ημιτελικό του εν λόγω ζευγαριού και από τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία μετά από μία σεζόν απουσίας. Παράλληλα, θα διεκδικήσουν και το τρόπαιο του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής, στην τελική σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Αιακό Σαλαμίνας.
Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο 3-1. Γρήγορα έκανε και το 4-1, περιορίζοντας τις ελπίδες του Ερμή να κάνει κάτι καλό. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάντης που πέτυχε δύο τέρματα.


Ερμής Ζωγράφου – Ηνίοχος 3-6 (ημίχρονο 1-3): 3’ Πριονιστής (0-1), 6’ Μπόμπο (1-1), 14’ Φιλίππου (1-2), 15’ Σκαρτσιούνης (1-3), 24’ Μάντης (1-4), 31’ Θεοχαράκης (2-4), 37’ Βαρσαμόπουλος (2-5), 37’ Κεχαγιάς (3-5), 39’ Μάντης (3-6).
ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ιωαννίδης, Τσακανίκας, Οικονομίδης, Κεχαγιάς, Καβουρίδης, Χαρατσάρης, Τσάβος, Μάλαϊ, Θεοχαράκης, Έξαρχος, Μπόμπο, Βάσιος.
ΗΝΙΟΧΟΣ: Τζαβέλλας, Δεκούλος, Βαρσαμόπουλος, Πρινιστής, Μπάσο, Σκαρτσιούνης, Μάντης, Φιλίππου, Καρανταλής, Αθανασίου, Μεσσηνέζης.
Κίτρινες: Βάσιος, Μάλαϊ – Σκαρτσιούνης, Μπάσο, Φιλίππου. Κόκκινες: Ιωαννίδης, Μάλαϊ, Βάσιος – Σκαρτσιούνης.

28/3/2012 – futsalhellas.com

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου