f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 5-5 10-3-2013

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 5-5 10-3-2013

 ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
Ισοπαλία στο Γουδί
 ΑΠΟ
futsalhellas.gr


 Σημαντικό βαθμό πήρε ο Αίας Παλλήνης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 5-5 με τον Ηνίοχο στο Γουδί. Οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας στο τέλος με πέμπτο παίκτη, κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να ισοφαρίσουν τους γηπεδούχους που ήταν μπροστά με 5-3.
Στο ξεκίνημα του ματς ο Ηνίοχος (με βασική πεντάδα τους Στόλη, Μπάσο, Μεσσηνέζη, Μάνο και Σταματέλο) μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπάσο, μόλις στο 2’. Όμως, η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον Αίαντα (βασικοί Δανάσσης Αφεντάκης, Νικολάου, Κουνίδης, Κοντός, Τζάνης) που ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με τον Τζάνη.
Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Μεσσηνέζη στο 9’, όμως δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι και δέχτηκαν ξανά την ισοφάριση στο 12’ από τον Πρίφτη, μετά από λάθος. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ηνίοχο, ο Τζάνης από κοντά στο 18’ έκανε το 3-2 για τον Αίαντα. Ωστόσο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Βαρσαμόπουλος ισοφάρισε μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ.
Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Ηνίοχο να πιέζει για το γκολ και να το πετυχαίνει με τον Σκαρτσιούνη στο 29’. Στο 34’ ο τερματοφύλακας του Ηνίοχου, Δημήτρης Ζέρβας, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του μετά από κόντρα, ανέβηκε μέχρι το κέντρο του γηπέδου και πάσαρε στον Σκαρτσιούνη, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Βαρσαμόπουλο για το 5-3.
Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, ενώ ο Αίας είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο Ζέρβας με ωραίες επεμβάσεις κρατούσε το 5-3. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν παίζοντας με πέμπτο παίκτη και δικαιώθηκαν. Ο Νικολάου στο 35’ μείωσε σε 5-4 και στο 39’ ο Γαλακτόπουλος εξ επαφής χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, που μπαίνει δυνατά στο κόλπο για τα πλέι οφ.

ΗΝΙΟΧΟΣ: Στόλης, Μπάσο, Μεσσηνέζης, Μάνος, Σταματέλος, Σταμούλος, Σκαρτσιούνης, Αθανασίου, Μάντης, Βαρσαμόπουλος, Πριονιστής, Ζέρβας.
ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Δανάσσης Αφεντάκης, Νικολάου, Κουνίδης, Κοντός, Τζάνης, Πατρακάνης, Πρίφτι, Σπύρου, Σοφιανόπουλος, Μερκούρης, Γαλακτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου