f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ - ΗΝΙΟΧΟΣ 3-7 (ΑΝΔΡΩΝ) 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ - ΗΝΙΟΧΟΣ 3-7 (ΑΝΔΡΩΝ) 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

«Σκουπισε» τον Μινωταυρο ο Ηνιοχος

Καταιγιστικός ήταν ο Ηνίοχος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον περσινό φιναλίστ Μινώταυρο, τον οποίο κέρδισε με 7-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, καθώς έκανε το 2Χ2. Αντίπαλος της ομάδας του Παναγιώτη Μπαλάφα θα είναι είτε η Αθήνα είτε ο Υπερίωνα (οι πρωταθλητές προηγούνται με 1-0).




Στα ημιτελικά ο Ηνίοχος
Σε αντίθεση με το πρώτο ματς, ο Ηνίοχος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στην έδρα του Μινώταυρου με 7-3 και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Πέτρο Σταματέλο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους να καθαρίσουν το ματς και να τσεκάρουν το εισιτήριο για την τετράδα. Το σκορ άνοιξε ο Κολυμπίρης, με τον Σταματέλο να κάνει το 0-2. Ο Σουλοβάρι μείωσε για τον Μινώταυρο και το ημίχρονο έκλεισε με το ρευστό 1-2.
Στην επανάληψη ο Ηνίοχος μπήκε το ίδιο δυνατά, με τον Μάνο και τον Σταματέλο να μετατρέπουν το σκορ σε 1-4. Προβάδισμα τεσσάρων γκολ στην ομάδα του έδωσε και πάλι ο αρχηγός της ομάδας από το Γουδί, Αντώνης Μάνος, ενώ το έκτο γκολ πέτυχε ο Μπέριος. Ο Μινώταυρος κατάφερε να μειώσει σε 2-6 με πέναλτι του Κελεμτζή, αλλά ο Μάνος έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-7 με τον Πολεμαρχάκη.
Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα (όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι την ώρα που γραφόταν το κείμενο) τον νικητή του ζευγαριού Αθήνα 90 - Υπερίωνας.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Τριανταφυλλόπουλος, Γκαϊφύλλιας, Φιλίππου, Τριάντης, Κάσσης, Σουλοβάρι, Τριφύλλης, Πολεμαρχάκης, Κελεμτζής, Καραμπαλίκογλου, Παντελάτος.
ΗΝΙΟΧΟΣ: Στόλης, Μάνος, Μπάσο, Κολυμπίρης, Σταματέλος, Μάντης, Βαρσαμόπουλος, Πριονιστής, Μεσσηνέζης, Σκαρτσιούνης, Μπέριος, Ζέρβας, Τζαβέλλας.
Επιμέλεια: Γιάννης Ζέρβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου