f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΑΕΚ - ΗΝΙΟΧΟΣ 2-2 (ΑΝΔΡΩΝ)

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΚ - ΗΝΙΟΧΟΣ 2-2 (ΑΝΔΡΩΝ)


 
Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της δεύτερης αγωνιστικής, 
ΑΕΚ και Ηνίοχος μοιράστηκαν βαθμούς (2-2) και εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ.
Οι δύο ομάδες πρόσφεραν έναν συναρπαστικό αγώνα, 
με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με 0-2, 
με τα γκολ των Τζουμάνη και Βαρσαμόπουλου (δεκάμετρο).
Όμως οι «κιτρινόμαυροι» χτύπησαν στο τέλος του ματς και αφού μείωσαν με τον Τηλιγάδα, ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Μοστριού.
ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΝΤΗΣ: «ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.»

ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΝΤΗΣ: «ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.»

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Αντρέας Μάντης.
Ο άσος του Ηνίοχου στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, όπου τους κόστισαν τη νίκη ενάντια στην Α.Ε.Κ., τονίζοντας πως το 2-2 του αγώνα μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως αποτυχία από την πλευρά τους. Στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι ο Ηνίοχος χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά επειδή είναι η αρχή της σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης όπου ήταν το δυνατό χαρακτηριστικό της περσινής ομάδας και το ίδιο στοχεύει για φέτος. Τέλος, με αφορμή την επόμενη αγωνιστική κόντρα στο Καλτσέτο, εξέφρασε την πίστη του πως αν η ομάδα διορθώσει τα λάθη της, τότε μπορεί να κοντράρει τους πρωταθλητές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον αγώνα κόντρα στην Α.Ε.Κ.
«Ο Ηνίοχος έκανε πάρα πολλά λάθη, αμυντικά και επιθετικά, το αποτέλεσμα της ισοπαλίας μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως αποτυχία από την πλευρά μας».
Για την ανατροπή των τελευταίων 5 λεπτών
«Χαλαρώσαμε υπερβολικά στο τέλος, βέβαια η αλήθεια είναι πως κουραστήκαμε, η Α.Ε.Κ. δεν μας πίεσε ιδιαίτερα, απλώς μας στοίχισε στον τομέα της κούρασης, αναγκάζοντας μας να υποπέσουμε σε αρκετά ατομικά αμυντικά λάθη».
Για τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Ηνίοχου
«Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και είναι φανερό πως θέλουμε πολύ δουλειά, τακτικά πιστεύω πως το έχουμε σωστά μέσα στο μυαλό μας απλώς θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν λίγο πιεσμένοι λόγω και του φιλικού που δώσαμε μεσοβδόμαδα, πέρσι το βασικό πλεονέκτημα της ομάδας καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν η φυσική της κατάσταση, επομένως σε αυτό στοχεύουμε και φέτος».
Για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Αθήνα ’90
«Ο Ηνίοχος όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, δεν μας ενδιαφέρει που είναι η πρωταθλήτρια, εάν διορθώσουμε τα λάθη μας πιστεύω ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου