f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19-11-2013

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19-11-2013

ΠΑΙΔΕΣ

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στην κατηγορία Παίδων:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (ΠΑΙΔΕΣ): ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ

Ο πραγματικά ασταμάτητος φέτος Ηνίοχος, επικράτησε με 3-2 του Ερμή Ζωγράφου στο ντέρμπι κορυφής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον πέρασε μόνος πρώτος στην βαθμολογία, με απολογισμό 9×9 νίκες!
Την βαθμολογική αυτή απώλεια του Ερμή Ζωγράφου, εκμεταλλεύτηκαν οι Μινώταυρος και Σαλαμίνα, όπου με τις νίκες τους επί των Πήγασου και Νέου Ικονίου αντίστοιχα, μείωσαν την διαφορά τους από την δεύτερη θέση. Η μεγαλύτερη είδηση ωστόσο που ακολουθεί από το ντέρμπι κορυφής, είναι αναμφίβολα ο πρώτος κερδισμένος βαθμός της Αθήνας ’90 έπειτα από 7 διαδοχικές ήττες, μέσα στην Πολιτεία με 4-4 κόντρα στην επίσης αδύναμη Α.Ε.Κ.. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αναγέννηση πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ενάντια στους Αρκτούρους Ζωγράφου και τέλος, ο Δούκας νίκησε εύκολα με 6-1 το νέο «συγκάτοικο» της Αθήνας ’90 στον πάτο της βαθμολογίας, Αία Παλλήνης.

Αναγέννηση – Αρκτούροι 1-2
Δούκας – Αίας Παλλήνης 6-1
Ηνίοχος – Ερμής Ζωγράφου 3-2
Αθήνα ’90 – ΑΕΚ 4-4
Μινώταυρος – Πήγασος Α.Π. 12-6
Γ.Σ. Σαλαμίνας – Νέο Ικόνιο 4-3 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Tα αποτελέσματα στον Α’ και Β’ όμιλο των Παμπαίδων για την 8η αγωνιστική: 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ): ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 4-5 πέτυχε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Αναγέννηση ενάντια στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Ερμή Ζωγράφου και πλέον «συγκατοικούν» μαζί στην κορυφή του Β’ Ομίλου.
Σπουδαία επίσης νίκη για τον ίδιο Όμιλο σημείωσε το Νέο Ικόνιο, μειώνοντας έτσι στους 3 βαθμούς την διαφορά του από τους 2 πρώτους. Στα άλλα παιχνίδια, οι Αρκτούροι επικράτησαν με 1-8 στην έδρα της Άνοιξης και πήραν την θέση της στην πρώτη 5άδα, ενώ ο Πήγασος πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τον Παράδεισο. Για τον Α’ Όμιλο, ο Ηνίοχος πήρε μια ακόμη νίκη ενάντια στον Δούκα, συνεχίζοντας αήττητος την σεζόν. Η Α.Ε.Κ. έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Ολυμπιακού Καλλιθέας και τέλος, ο Πρωταθλητής Καλλιθέας νίκησε πολύ εύκολα τον Υπερίωνα με 1-12 μέσα στα Γλυκά Νερά, διευρύνοντας έτσι το αρνητικό σερί του στις 7×7 ήττες!

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Υπερίων – Πρωταθλητής Καλλ. 1-12
Ολυμπιακός Καλλ. – ΑΕΚ 2-9
Ηνίοχος – Δούκας 7-1
Ρεπό: Μινώταυρος & Γέρακας 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Παράδεισος Β.Π. – Πήγασος Α.Π. 2-10
Άνοιξη Παιανίας – Αρκτούροι 1-8
Ερμής Ζωγράφου – Αναγέννηση 4-5
Αίας Παλλήνης – Νέο Ικόνιο 2-3
Ρεπό: Αθήνα ’90


------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Tα αποτελέσματα στον Α’ και Β’ όμιλο των Juniors για την 8η αγωνιστική: 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (ΤΖΟΥΝΙΟΡ): ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

ΚΑΙ ΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Αμφότερες οι δύο ομάδες «κλειδαμπάρωσαν» μια θέση μέσα στην πρώτη 3άδα του Α’ και Β’ Ομίλου αντίστοιχα, μετά τις νίκες τους επί των Α.Ε.Κ. και Νέου Ικονίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Για τον Α’ Όμιλο επικρατεί το ίδιο σκηνικό, δηλαδή μόνιμα πρωτοπόρος ο Ηνίοχος που ακόμα δεν έχει χάσει βαθμούς, αυξάνοντας το σερί του κόντρα στον Δούκα, ενώ ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με τον Ερμή Ραφήνας όπου συνεχίζει να καταγράφει μόνο ήττες, με την τελευταία να είναι μάλιστα αρκετά βαριά, καθώς είχε εντός έδρας συντριβή από τον Γέρακα με 0-11! Όσο αναφορά τον Β’ Όμιλο, οι πρωτοπόροι Αθήνα ’90 και Αρκτούροι Ζωγράφου είχαν ρεπό, με αποτέλεσμα τα βλέμματα να στραφούν στην εντυπωσιακή εκτός έδρας επικράτηση του Πήγασου ενάντια στον Παράδεισο με 2-16, αλλά και στην σπουδαία νίκη του Ερμή Ζωγράφου επί της Αναγέννησης που τον ανέβασε στην 4η θέση.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Ολυμπιακός Καλλ. – ΑΕΚ 5-1
Ηνίοχος – Δούκας 4-0
Ερμής Ραφήνας – Γέρακας 0-11
Ρεπό: Μινώταυρος & Πρωταθλητής Καλλ. 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Παράδεισος Β.Π. – Πήγασος Α.Π. 2-16
Ερμής Ζωγράφου – Αναγέννηση 7-4
Αίας Παλλήνης – Νέο Ικόνιο 7-1
Ρεπό: Αθήνα ’90 & Αρκτούροι 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου