f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (ΑΝΔΡΩΝ) - PLAYOFF ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΗΝΙΟΧΟΣ - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (ΑΝΔΡΩΝ) - PLAYOFF ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ PLAYOFF
ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Έφτασε η ώρα για το… ζουμί της υπόθεσης"
ΗΝΙΟΧΟΣ - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/4/2014
ΩΡΑ-10.15
ΓΗΠΕΔΟ ΓΟΥΔΙ

 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ !!!!



Home > Futsal > A’ Κατηγορία Futsal > Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ… ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ PLAY-OFF!
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ… ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ PLAY-OFF!

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ… ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ PLAY-OFF!

Έφτασε η ώρα για το… ζουμί της υπόθεσης στο πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι άλλο από τα play-off. Οκτώ ομάδες για τα προημιτελικά, με τρία ξεκάθαρα φαβορί κι ένα ζευγάρι με μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης σε πρώτη φάση.

Ο συγκεκριμένος αγώνας μάλιστα θα είναι και αυτός που θα κάνει το  «ποδαρικό» στους «8» της Α’ κατηγορίας Futsal. 

Φυσικά αναφερόμαστε στο ματς του Σαββάτου (5/4)
 ανάμεσα σε Ηνίοχο και Μινώταυρο. 

Η τέταρτη και πέμπτη αντίστοιχα ομάδα στην βαθμολογία, τελείωσαν την κανονική διάρκεια με μόλις έναν βαθμό διαφορά (35 έναντι 34), ενώ όσο αναφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, η ομάδα του Ταύρου έκανε το 2×2.
Στην συνέχεια (έπειτα από μια μέρα άνευ αγώνα), την σκυτάλη θα πάρουν οι δύο αναμετρήσεις της Δευτέρας (7/4). Αρχικά, η Αθήνα ’90 θα υποδεχθεί την Σαλαμίνα. Ως γνωστόν, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το πρωτάθλημα με μία μόλις ήττα (εντός έδρα από τον Ηνίοχο την 14η αγωνιστική), ενώ η φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 13 ήττες. Αργότερα, θα πάρει σειρά η αποστολή του Υπερίωνα στην Αγιά Παρασκευή. Η τοπική Ολυμπιάδα προ ημερών έγινε πρώτο θέμα μέχρι και στην Ευρώπη για την κατάκτηση του Κυπέλλου (πρώτη φορά στην ιστορία της), κερδίζοντας στην παράταση το «Καλτσέτο» με 3-1. Αξιοπρόσεκτο στατιστικό είναι πως ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα δίχως ισοπαλία (μαζί με Αθήνα ’90 και Δούκα)! Από την άλλη, η ομάδα από τα Γλυκά Νερά είναι κυρίως ομάδα έδρας (16 από τους 24 βαθμούς εντός) και το έργο της αναμφίβολα είναι δύσκολο.
Τέλος, η αυλαία θα πέσει την Τρίτη (8/4) με τον αγώνα Δούκας – ΑΕΚ. Ο Δούκας μετά και την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα από το «Καλτσέτο» (11η και 22η αγωνιστική), έχασε οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Εξακολουθεί όμως να κοιτάζει με βλέψεις ως τον τελικό και η «Ένωση» των πολλών σκαμπανεβασμάτων, δεν αναμένεται να του σταθεί εμπόδιο.

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών:

ΣΑΒΒΑΤΟ   5/4   22:15     
ΗΝΙΟΧΟΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ   7/4   19:20     
ΑΘΗΝΑ ’90 – Γ. Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ   7/4   21:15     
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ

ΤΡΙΤΗ   8/4   19:00     
ΔΟΥΚΑΣ – Α.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου