f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης αγωνιστικης (U18)

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης αγωνιστικης (U18)


  

 

Υπεριωνας Δουκας   6-7
Ολυμπιάδα Mythical  Νέο Ικόνιο  4 - 3
ΑΕΚ - Ηνιοχος 8-10


Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Δούκα κόντρα στον Υπερίωνα στιγμάτισε την έβδομη αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος, 
σημαντική εντός έδρας νίκη και για την Ολυμπιάδα Mythical κόντρα στο αήττητο μέχρι σήμερα Νέο Ικόνιο.



Σε ένα παιχνίδι που είχε δύο αποβολές για παίχτες του Υπερίωνα, από ένα 6μετρο πέναλντι για τις δύο ομάδες, εκατέρωθεν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, πολύ ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού παρκέ και μια διαιτησία που άφησε παραπονεμένα και τα δύο σωματεία ο Δούκας κέρδισε εκτός έδρας τον Υπερίωνα με 6-7.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Υπερίων πατούσε καλύτερα στο παρκέ, πίεσε και προηγήθηκε στο 4' με τον Νησιωτάκη ενώ στο τελευταίο λεπτό ο Ταρνανίδης έβαλε μπροστά την ομάδα των Γλυκών Νερών με δύο τέρματα. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 7' ο Λιανός είχε αποβληθεί με κατευθείαν κόκκινη για μαρκάρισμα από πίσω , φάση στην οποία καταλογίστηκε 6μετρο πέναλτι υπέρ του Δούκα το οποίο εκτέλεσε ο Καμινιώτης και απέκρουσε ο Μπελτσίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δούκα ανέβασε απόδοση και γύρισε τούμπα τον αγώνα με δύο γκολ του Μανωλά (21', 26') και ένα του Καραμαλίκη (23'). Ο Μεχίλλης ισοφάρισε τον αγώνα στο 27' για να δώσουν προβάδισμα δύο γκολ για τον Δούκα ο Καραμαλίκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 28' και ο Παπαβασιλείου στο 31'. Στο 32' ο τερματοφύλακας του Υπερίωνα Μπελτσίδης Π. μειώνει σε 3 - 4 με 6μετρο πέναλτι για να έρθει άμεση απάντηση από τον Δούκα στο 33' με τον Καμινιώτη. Στο 37' ο έτερος Μπελτσίδης Ι. μείωσε για την ομάδα των Γλυκών Νερών ενώ λίγο αργότερα χάνεται 10μετρο πέναλτι για τον Υπερίωνα. Τελικά στο 39' ο Αντωνίου ευστοχεί στο δεύτερο 10μετρο πέναλτι που επιχειρεί στον αγώνα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 6 - 6. Και ενώ το ματς είχε δευτερόλεπτα για να λήξει ο Μανωλάς πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα χαρίζοντας την νίκη στα Εκπαιδευτήρια. Να σημειώσουμε ότι στο 25' λεπτό αποβλήθηκε ο Νησωτάκης (Υπερίω) με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης.
Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς με τον κλείσιμο του πρώτου γύρου (υπολείπεται η δεύτερη αγωνιστική).

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις 

σπουδαία νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα Mythical κερδίζοντας το Νέο Ικόνιο εντός έδρας με 4 - 3 επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία στους τελευταίους αγώνες ενώ ο Ηνίοχος επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 8 - 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου