f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: 2ΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (τι εγινε στα γηπεδα)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

2ΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (τι εγινε στα γηπεδα)

Η εικόνα των δεύτερων Προημιτελικών αγώνων στις Υποδομές Σάλας (Τζούνιορ)

Οι δεύτεροι προημιτελικοί στις Υποδομές του Σάλας αποτελούν παρελθόν και το Sport5.gr έδωσε το παρών σε πολλά γήπεδα και σας δίνει το στίγμα για το τι συνέβη. Αρχικά στην κατηγορία των Τζούνιορ, ενώ σταδιακά μέσα στην ημέρα θα υπάρχουν ανάλογες αναφορές και τα μεγαλύτερα ηλικιακά γκρουπ… Την πρόκριση για την ημιτελική φάση εξασφάλισαν ο Γέρακας και η Αθήνα’90.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ-ΑΘΗΝΑ’90 4-5 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (4-4 Κ.Α.)

Ματς που κράτησε τους πάντες με την αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και την Αθήνα ’90, η οποία και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να λυγίσουν την αντίσταση των πιτσιρικάδων του Θανάση Ζάχου. Στην κανονική διάρκεια οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (4-4), με τους Περαματιώτες να προηγούνται με 2-0 και τους «πράσινους» να απαντάνε με τέσσερα γκολ! Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν! Στην παράταση η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την τύχη να χαμογελάει στην ομάδα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου και να γυρνάει την πλάτη στο Νέο Ικόνιο.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΕΡΑΚΑΣ 1-5

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Γέρακας «έσπασε» την έδρα του Ερμή κερδίζοντας με 5-1 και παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό. Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και δίκαια πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΗΝΙΟΧΟΣ 2-3 ΠΑΡ. (2-2 Κ.Α.)

Εξέλιξη που καθήλωσε τους πάντες είχε και το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό Καλλιθέας με τον Ηνίοχο. Οι Γουδιώτες κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2 στην παράταση (2-2 στην κανονική διάρκεια) και να ισοφαρίσουν το «σπάσιμο» της έδρας. Η ομάδα του Ηλία Μπέριου ισοφάρισε σε 2-2 στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, με τον πανηγυρισμό των… λιλιπούτειων άσων του Ηνίοχου να… γράφει ιστορία!! (Δείτε τον στα στιγμιότυπα της αναμέτρησης). Τελικά οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έτσι η πρόκριση για μια από τις δυο ομάδες θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα του Ηνίοχου.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΙ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛ. 7-3

Την δύναμη της έδρα τους εκμεταλλεύτηκαν οι Αρκτούροι που επιβλήθηκαν με 7-3 του Πρωταθλητή Καλλιθέας, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1. Ανώτεροι οι Γουδιώτες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δίκαια επικράτησαν των αντιπάλων τους. Το τρίτο ματς που θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον…


Η εικόνα των δεύτερων Προημιτελικών αγώνων στις Υποδομές Σάλας (Παμπαιδικό)

Οι δεύτεροι προημιτελικοί στις Υποδομές του Σάλας αποτελούν παρελθόν και το Sport5.gr έδωσε το παρών σε πολλά γήπεδα και σας δίνει το στίγμα για το τι συνέβη. Νωρίτερα αναφερθήκαμε στην κατηγορία των Τζούνιορ, τώρα θα το κάνουμε για τους Παμπαίδες, ενώ αργότερα θα υπάρξει κείμενο και για τους Παίδες. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις ομάδες προκρίθηκαν στον ημιτελικό χωρίς να χρειαστεί τρίτο παιχνίδι.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ’90 1-4

Η ανωτερότητα της Αθήνας ’90 ήταν εμφανέστατη και στην δεύτερη αναμέτρηση με τον Μινώταυρο. Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή και κέρδισαν με 4-1, αποδεικνύοντας πως δίκαια προκρίθηκαν εις βάρος των «ταύρων».

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΙ 1-6

Εντυπωσιακό πέρασμα από το Πέραμα πραγματοποίησαν οι Αρκτούροι που επικράτησαν με 6-1 του Νέου Ικονίου και έκαναν το 2/2. Οι Γουδιώτες ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι, ενώ μπλόκαραν τα ατού των γηπεδούχων και προκρίθηκαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡ.-ΗΝΙΟΧΟΣ 2-7

Εύκολο έργο είχε ο Ηνίοχος και στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής που νίκησαν και εκτός έδρας, με 7-2. Το σκορ αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι Γουδιώτες είχαν την καθολική πρωτοβουλία κινήσεων.

ΓΕΡΑΚΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 5-4 (4-4 Κ.Α.)

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στον Γέρακα και τον Ερμή Ζωγράφου, με την ομάδα του Γιώργου Τσούνη να παίρνει και πάλι το… ροζ φύλλο αγώνα και μαζί την πρόκριση στον ημιτελικό. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν στην παράταση με 5-4 (4-4 η κανονική διάρκεια) του Ερμή, ο οποίος είχε σοβαρό πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα, μιας και αγωνίστηκε παίκτης κάτω από τα γκολπόστ!


εικόνα των δεύτερων Προημιτελικών αγώνων στις Υποδομές Σάλας (Παιδικό)

Οι δεύτεροι προημιτελικοί στις Υποδομές του Σάλας αποτελούν παρελθόν και το Sport5.gr έδωσε το παρών σε πολλά γήπεδα και σας δίνει το στίγμα για το τι συνέβη. Νωρίτερα αναφερθήκαμε στην κατηγορία των Τζούνιορ και των Παμπαίδων και τώρα θα κλείσουμε την ενότητα με τους Παίδες. Στους ημιτελικούς προκρίθηκαν Μινώταυρος, Ηνίοχος και Νέο Ικόνιο, ενώ το μοναδικό ζευγάρι που θα λύσει τις διαφορές του και σε τρίτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Ερμή Ζωγράφου και την Αθήνα ’90.

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΘΗΝΑ’90 0-3

«Εκδίκηση» για την ήττα στο πρώτο ματς πήρε η Αθήνα ’90 που κέρδισε με 3-0 τον αποδεκατισμένο Ερμή Ζωγράφου και έτσι έστειλε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι (θα παίξει πάλι στο γήπεδο της). Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη είχε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης την υπεροχή, όμως μέχρι και τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου είχε πετύχει μόλις ένα γκολ, καθώς ο πορτιέρο του Ερμή (Πριγγόπουλος) έπιανε τα… άπιαστα! Σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις τους οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-1, όμως στην αντεπίθεση οι «πράσινοι» πέτυχαν δεύτερο τέρμα και εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα. Το τρίτο ματς αναμένεται να είναι συγκλονιστικό, καθώς οι Ζωγραφιώτες θα έχουν στην σύνθεση τους, τους τρεις απόντες της δεύτερης αναμέτρησης.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ 3-0

Χωρίς να δεχθεί γκολ στα δυο παιχνίδια με τον Δούκα προκρίθηκε στον ημιτελικό ο Μινώταυρος, που κέρδισε στην έδρα του με 3-0. Δίκαιη η επικράτηση των «ταύρων» που έστω και στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΗΝΙΟΧΟΣ 3-7

Σε ρυθμό ρελαντί ο Ηνίοχος πανηγύρισε δεύτερη νίκη επί του Αίαντα Παλλήνης και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Η ομάδα του Ηλία Μπέριου παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επιβλήθηκαν με 7-3 εκτός έδρας.

ΓΕΡΑΚΑΣ-ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ 2-6

Την αγωνιστική του ανωτερότητα επιβεβαίωσε το Νέο Ικόνιο και στο δεύτερο παιχνίδι με τον Γέρακα, τον οποίο κέρδισε με 6-2 εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Θανάση Ζάχου ήλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου