f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011-2012

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011-2012

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Γέρακας-Αθήνα ’90 1-0

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Ηνίοχος-Πρωταθλητής Καλλιθέας 6-0


ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Αθήνα ’90-Γέρακας 4-0

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Ηνίοχος-Αρκτούροι 6-1


ΠΑΙΔΙΚΟ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Αθήνα ’90-Ηνίοχος 4-2

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Μινώταυρος-Νέο Ικόνιο 4-3


JUNIOR 2011-2012
τριτη θεση

 

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2011-2012
τριτη θεση

 

ΠΑΙΔΕΣ 2011-2012
δευτεραθλητρια





 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ

JUNIOR
πολλα συνχαρητηρια για την ομαδα των junior
του γερακα που εδειξε την ποιοτητα της 
και στον τελικο

για την δικη μας ομαδα η παρασταση ηταν 
μονοπλευρη ανετη νικη κατα του πρωταθλητη καλιθεας

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

μια πραγματικα πολλη καλη ομαδα με 2 τουλαχιστον αριστους παιχτες
η αθηνα 90 αφου κατεφερε να περασει την δικη μας ομαδα 
ο δρομος για την κουπα ηταν ανοιχτος οπως και εγινε
με τον γερακα να αντιστεκεται χωρις ομως αποτελεσμα

για τον μικρο τελικο η ομαδα μας των παμπαιδων εδωσαν παρασταση
ομορφου ποδοσφαιρου με οτι ο θεατης φιλαθλος θελει να δει
ασιστ ομορφες πασες γκολ που θα τα ζηλευαν μεγαλές ομαδες
ομαδικοτητα συνχαρητηρια στην ομαδα μας
για την αψογη σεζον φετος!!!!
προσωπικα πιστευω μας αξιζε μονο η πρωτη θεση
!!!

ΠΑΙΔΙΚΟ

στον πιο συναρπαστικο αγωνα του πρωταθληματος
ηταν αυτος μεταξυ της ομαδας μας και της αθηνας 90
η δικη μας η ομαδα επιθετικη πολλη καλη στο πρωτο ημιχρονο
εχοντας πολλες ευκαιριες με κατοχη μπαλας και την αθηνα 90
αμυντικη την περισσοτερη ωρα του αγωνα 
με τις μοναδικες επιθεσεις της απο κοντρες
οπου 2 απο αυτες τις εκανε γκολ

στο δευτερο επαιξε λιγο καλυτερα η αθηνα 90 αλλα παλι απο 2 κοντρες
εβαλε 2 γκολ
η δικη μας ομαδα εκανε σουτ ευκαιριες πολλες 
αλλα δεν καταφερε να βαλει γκολ
δεν ειχα δει τον τελικο κυπελου
αλλα νομιζω αυτος ο τελικος νικησε η ομαδα αυτη που ειχε κατοχη 30% 
στο παιχνιδι χωρις ωραιο ποδοσφαιρο
με τυχερα γκολ απο τον τερματοφυλακα στο τερμα το δικο μας 
αναστατωση βρεθηκε ενα ποδι και εβαλε γκολ
θα ελεγα οτι εκλεψε το πρωταθλημα απο την ομαδα μας
μετριο ποδοσφαιρο απο την δικη μας ομαδα και κακο απο την αθηνα 90
παρολα αυτα η αθηνα 90 πηρε το πρωταθλημα

για το μικρο τελικο 
2 πολλη καλες ομαδες οπου ηταν 50% ποιος θα παρει την τριτη και τεταρτη θεση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 90
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011-2012
ΑΛΛΑ ΚΑΙ 
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΗΝΙΟΧΟ
ΑΡΚΤΟΥΡΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΙΘΕΑΣ
ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ
τα παιδια μας εχουν μεσα τους το αθλητικο πνευμα


ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΗΝΙΟΧΟ
συνεχιζουμε την καλη προσπαθεια και 
δινουμε ραντεβου ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
για την επομενη ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ


ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

συνχαρητηρια για την αριστη μπριτζολα που φαγαμε στην ταβερνα
Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ
στην παραλια του λουτρακιου

σχεδον ολος ο ηνιοχος
 απο ολα τα τμηματα ηταν εκει


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

απο ολα τα τμηματα να τα στειλει στο
iniohosfc@gmail.com
για να τα ανεβασουμε στο blog



ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 
WWW.SPORT5.GR

Η εικόνα των τελικών του πρωταθλήματος Σάλας στις υποδομές

ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΘΗΝΑ ’90 1-0
Το παρθενικό του πρωτάθλημα στην κατηγορία των Τζούνιορ κατέκτησε ο Γέρακας που επιβλήθηκε με 1-0 της Αθήνας’90. Ο Γιώργος Τσούνης και ο συνεργάτης του Βασίλης Καζακίδης είδαν την ομάδα τους να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και να την μετουσιώνουν με γκολ, χάρη στην κεφαλιά του Παναγιώτη Μπάκου. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου πίεσε πιο πολύ και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως ο Νίκος Χαραλαμπίδης όποτε χρειάστηκε όρθωσε το ανάστημα του και κράτησε ανέπαφη την εστία του!
Σκόρερ: 16’ Μπάκος
Προσωπική άποψη: Δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής ο Γέρακας, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν καλύτερος από την Αθήνα ’90.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΗΝΙΟΧΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 6-0
Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Ηνίοχος επιβλήθηκε του Πρωταθλητή Καλλιθέας με 6-0 σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Βέβαια, η ομάδα του Βαγγέλη Κωνσταντίνου παρατάχθηκε χωρίς τρία σημαντικά στελέχη της και έτσι παρουσιάστηκε εμφανώς αποδυναμωμένη.
Σκόρερ: 3’ Παπαδημητρίου (1-0), 11’ Αποστολόπουλος (2-0), 25’ Αποστολόπουλος (3-0), 33’ Αποστολόπουλος (4-0), 35’ Αλαφογιάννης (5-0), 39’ Δαβουλάρης (6-0)
Προσωπική άποψη: Δεν ξέρω αν έπαιζε πλήρης ο Πρωταθλητής ποια θα ήταν η εικόνα του αγώνα, όμως στην χθεσινή αναμέτρηση η ομάδα του Ηλία Μπέριου ήταν το απόλυτο αφεντικό και κέρδισε δίκαια. Χάιλαϊτ το φάουλ του Αποστολόπουλου που ήταν γκολ για όσκαρ!

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ ’90-ΓΕΡΑΚΑΣ 4-0
Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Αθήνα’90 επιβλήθηκε με 4-0 του Γέρακα και… άνοιξε λογαριασμό στην κατηγορία των Παμπαίδων, καθώς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Ο Απόστολος Μπελτσίδης ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά τον Φίλιππο Σκουτέλη, ο οποίος με 2 γκολ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του. Στον αντίποδα τα «γεράκια» δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την ομάδα που απέκλεισε τους Αρκτούρους στον ημιτελικό.
Σκόρερ: 5’ Μπελτσίδης (1-0), 32’ Σκουτέλης (2-0), 40’ Σκουτέλης (3-0), 46’ Πρίτσας (4-0).
Προσωπική άποψη: Η Αθήνα ’90 ήταν ανώτερη και το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι πως ο Γέρακας παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου, με πολλούς ποδοσφαιριστές του να «λυγίζουν» από το άγχος.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΗΝΙΟΧΟΣ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΙ 6-1
Καταιγιστικός ήταν ο Ηνίοχος στον μικρό τελικό κόντρα στους Αρκτούρους, τους οποίους και κέρδισε με 6-1. Η ομάδα του Ηλία Μπέριου με πρωταγωνιστές τους Πίτσιο και Βαλοτάσιο πραγματοποίησε φανταστικό παιχνίδι μπλοκάροντας τα ατού των «γειτόνων» τους. Το συγκρότημα του Πέτρου Μαρμαρινού παρουσιάστηκε «ψαρωμένο» από την πρώτη του συμμετοχή σε Final-4, ενώ έδειξε επηρεασμένο από την ήττα στον ημιτελικό.
Σκόρερ: 5’ Βαλοτάσιος (1-0), 7’ Πίτσιος (2-0), 17’ Πίτσιος (3-0), 25’ Βαλοτάσιος (4-0), 39’ Πίτσιος (5-0), 45’ Πίτσιος (6-0), 47’ Καραμάνος (6-1).
Προσωπική άποψη: Ο Ηνίοχος ήταν 1-2 σκαλιά ανώτερος από τους Αρκτούρους. Γνώμη μου είναι πως ο… πραγματικός τελικός ήταν κόντρα στην Αθήνα ’90 (που αντιμετώπισε στα ημιτελικά) και πως η 3η θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία της ομάδας.

ΠΑΙΔΙΚΟ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ ’90-ΗΝΙΟΧΟΣ 4-2
Ήταν σίγουρα το πιο συγκλονιστικό ματς της χθεσινής μέρας. Ντέρμπι με τα όλα του, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Αθήνα ’90 ευτύχησε να ζευγαρώσει τις νίκες της σε τελικό κόντρα στον Ηνίοχο (τον είχε κερδίσει και στο κύπελλο), καθώς επικράτησε με 4-2 και έτσι έκανε το νταμπλ! Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με… σόλο του Πάνου και φοβερό σουτ με το αριστερό. Στο 16’ είχαν τεράστια ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμα τους, αλλά ο Κοκκώνης «ψάρεψε» τον Νησωτάκη και απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο επιθετικός του «Καλτσέττο». Παρόλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου σκόραρε και δεύτερη φορά με… δράστη τον Λιαρόπουλο. Με την σέντρα ωστόσο, ο Ηνίοχος «απάντησε» με σουτ του Ευαγγέλου. Το γκολ έδωσε ώθηση στους παίκτες του Ηλία Μπέριου που ανέλαβαν την ολοκληρωτική πρωτοβουλία των κινήσεων και «βομβάρδιζαν» συνεχώς την εστία του Μπελτσίδη, ο οποίος με… νύχια και δόντια κρατόυσε το προβάδισμα για την ομάδα του. Όμως, ο πορτιέρο της Αθήνας ’90 είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρος, έπειτα από ψύχραιμο πλασέ του Ευαγγέλου, που δέχτηκε εξαιρετική ασίστ από τον Καρανταλή.
Στην επανάληψη οι Γουδιώτες μπήκαν πολύ δυναμικά και δημιούργησαν ευκαιρίες για να φέρουν… τούμπα το ματς, όμως κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Λιαρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 3-2 για λογαριασμό της Αθήνας ’90. Αυτό το γκολ προκάλεσε αναταραχή στον Ηνίοχο που αγχώθηκε υπερβολικά, ενώ ο Πάνου δυο λεπτά πριν το φινάλε ολοκλήρωσε με ωραία προσπάθεια τον θρίαμβο της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 9’ Πάνου (1-0), 20’ Λιαρόπουλος (2-0), 20’ Ευαγγέλου (2-1), 25’ Ευαγγέλου (2-2), 39’ Λιαρόπουλος (3-2), 48’ Πάνου (4-2).
Προσωπική άποψη: Όσοι τυχεροί παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση διαπιστώσαμε πως σίγουρα οι δυο ομάδες ήταν οι καλύτερες του πρωταθλήματος. Η Αθήνα ’90 έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε 100%. Στον αντίποδα ο Ηνίοχος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται άτυχος, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ειδικά όταν το σκορ ήταν στο 2-2. MVP ανακηρύχτηκε ο Λιαρόπουλος (που σημειωτέον ήταν και τραυματίας!), όμως η άποψη μου είναι πως το… μισό βραβείο ανήκει στον Πάνου που τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά έδωσε πολύτιμες λύσεις στους νταμπλούχους.
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ 4-3
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μινώταυρος που επιβλήθηκε με 4-3 του Νέου Ικονίου σε ένα ματς με πολύ όμορφα τέρματα και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα του Θανάση Ζάχου ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκε νωρίς με 1-0, όμως λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι «ταύροι» ισοφάρισαν. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Βασίλη Παππά ανέλαβε τον έλεγχο και βρέθηκε να προηγείται με 3-1 και 4-2, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην τελευταία φάση του ματς.
Σκόρερ: 5’ Καγιούλης (0-1), 22’ Ντόκος (1-1), 31’ Βύρης (2-1), 33’ Ντόκος (3-1), 37’ Χονδρουδάκης (3-2), 45’ Βύρης (4-2), 47’ Χονδρουδάκης (4-3)
Προσωπική άποψη: Ήταν ένα παιχνίδι με δυο πρόσωπα, μιας και στο πρώτο μέρος υπερείχε το Νέο Ικόνιο, ενώ στο δεύτερο ο Μινώταυρος. Οι δυο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και ίσως από πλευράς θεάματος να ήταν ο καλύτερος αγώνας (μαζί με τον μικρό τελικό των Παμπαίδων) της χθεσινής ημέρας.
*Για οποιαδήποτε σχόλια ή παρατηρήσεις, μπορείτε να στείλετε στο εξής μέηλ: lactas13@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου