f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝ - ΝΕΑ ΝΙΚΗ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΗΝΙΟΧΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝ - ΝΕΑ ΝΙΚΗ


Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL – 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο Ηνίοχος. Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα επικράτησε το  Σάββατο με 7-3 του Υπερίωνα, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Futsal.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί για ακόμα ένα παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους έφτασαν δίκαια στην έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με διαφορά δύο τερμάτων (3-1) χάρη σε δύο γκολ του Μάνου και ένα του Μπάσο, ενώ στο δεύτερο μέρος συνεχίζοντας την πολύ καλή τους απόδοση διεύρυναν ακόμη περισσότερο το προβάδισμά τους. Από την άλλη οι παίκτες του Απόστολου Μπελτσίδη, μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Νέου Ικονίου, δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν τις θετικές εμφανίσεις.

Ηνίοχος – Υπερίων 7-3 (3-1): Μπάσο 1-0 (3’), Μάνος 2-0 (7’), Αργύρης 2-1 (8’), Μάνος 3-1 (18’), Μεσσηνέζης 4-1 (21’), Χαρλάυτης 4-2 (25’), Κολυμπίρης 5-2 (26’), Θεοδώρου Κ. 5-3 (28’), Μπάσο 6-3 (37’), Μάνος 7-3 (38’).
 
Σταύρος Ιωαννάτος
 Νέα νίκη ο Ηνίοχος


 Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηνίοχος στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας.
Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα επικράτησε με 7-3 του Υπερίωνα και πρόσθεσε τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι της.
Αυτή ήταν η έκτη νίκη της σε δέκα στροφές και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Μάνου και ένα του Μπάσο, διαφορά που διπλασιάστηκε στην επανάληψη και φτάσαμε στο τελικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων.
Στον αντίποδα, οι παίκτες του Απόστολου Μπελτσίδη έμειναν στις δάφνες της νίκης απέναντι στο Νέο Ικόνιο την περασμλενη αγωνιστική και δεν συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

 Ο κ. Στέφανος Σοϊλεμές ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν σε δύο προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών Σάλας στο SPROTS HALL του O.A.K.A.

2 παιχτες απο τον ηνιοχο ειναι στην εθνικη

ΜΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΤΟΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου