f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ - REKAL 5-4 ΑΝΔΡΩΝ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΗΝΙΟΧΟΣ - REKAL 5-4 ΑΝΔΡΩΝ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: 

ΗΝΙΟΧΟΣ - REKAL 5-4

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: «ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ» Ο ΗΝΙΟΧΟΣ  
Την ήττα με 5-4 από τον Ηνίοχο γνώρισε στο Γουδί το τυπικά γηπεδούχο REKAL στον εξ’ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής.
Σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για την ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα, οι Κρητικοί παρά την απουσία του Καραβιώτη (συμπλήρωσε 4 κίτρινες στον χθεσινό αγώνα με τον Αία Παλλήνης) εμφανίστηκαν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει τον αγώνα. Όμως, προς το τέλος της αναμέτρησης φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ακόμα μία ήττα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηνίοχος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 1-0. Κάπου εκεί όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση για το REKAL. Συγκεκριμένα από το 6ο λεπτό και μετά, όπου είχε δοκάρι, κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να σημειώσει 4 τέρματα, με τον Ηνίοχο απλώς να μειώνει λίγο πριν το τέλος σε 4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η εικόνα άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και τελικά να παίρνουν μια πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη σε έναν αγώνα που αποδεικνύει πως όλες οι ομάδες κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος.
Οι διαιτητές Σταμούλης, Ασημακόπουλος και Κολοκυθά πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι, καθώς αμφότερες οι ομάδες βοήθησαν με την συμπεριφορά τους στην ομαλή εξέλιξη του αγώνα.
REKAL– Ηνίοχος 4-5 (4-2): Κολυμπίρης 5’ (0-1), Γιαννόπουλος 9’ (1-1), Σιόρε 13’ (2-1), Σταυριδάκης 15’ (3-1), Σιόρε 16’ (4-1), Κολυμπίρης 17’ (4-2), Κολυμπίρης 24’ (4-3), Μάνος 30’ (4-4), Σκαρτσιούνης 32’ (4-5)

σχολιο http://minifootballnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου