f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΑΝΔΡΙΚΟ ΗΝΙΟΧΟΣ 2013-2014

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ ΗΝΙΟΧΟΣ 2013-2014

18-11-2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΗΝΙΟΧΟ


 Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα έβαλε ο Ηνίοχος, που επικράτησε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 4-1 του Νέου Ικονίου στο Γουδί. Η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα βρέθηκε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-1 χάρη στο γκολ του Μάνου και το αυτογκόλ του Πασσαλή, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Κανέλλος. Στο δεύτερο εικοσάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν ακόμα δύο γκολ με τους Μάντη και Βαρσαμόπουλο και να φτάσουν στη τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η 8η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση Μινώταυρος – Δούκας στις 20:15 στον Ταύρο.

----------------------------------------------------------------------------

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ
ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΛΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ACTION 24!

Η ΠΕΠΠΣ έχει αρχίσει ήδη με γοργά βήματα σημαντικές κινήσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής σάλας, συγκεκριμένα έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία τόσο για την παρουσίαση του αθλήματος από το Action 24, όσο και με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε αγωνιστικής από την εκμπομπή Αθλητική Κυριακή!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:
H ΠΕΠΣΣ σας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας της με το τηλεοπτικό κανάλι ACTION24. Το FUTSAL θα παρουσιάζεται πλέον μέσα από τις Αθλητικές εκπομπές του καναλιού, ενώ στην πορεία θα εξεταστούν και τρόποι επέκτασης της συνεργασίας αυτής.
Το ACTION 24 βρίσκεται στην ψηφιακή πλατφόρμα της Digea για την περιφέρεια της Αττικής και παράλληλα εκπέμπει και στο δορυφορικό μπουκέτο της NOVA.
Την πρεμιέρα παρουσίασης των αποτελεσμάτων της A Ανδρών την αναμένουμε στην υψηλής θεαματικότητας εκπομπή Αθλητική Κυριακή, που παρουσιάζει ο Χάρης Αλευρόπουλος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουμε αναφορές για την εξέλιξη των διοργανώσεων καθώς επίσης και συνεντεύξεις ή φάσεις αγώνων.
 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ACTION 24!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου