f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΗΝΙΟΧΟΣ (ΠΑΙΔΕΣ)

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΗΝΙΟΧΟΣ (ΠΑΙΔΕΣ)


ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ

 

Μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος παίδων της ΠΕΠΣΣ έμεινε η ομάδα του Παπακυρίτση ΑΠΣ μετά την μεγαλειώδη νίκη που πέτυχε στο ντέρμπυ της 3ης αγωνιστικής επί του πολύ καλού Ηνίοχου ΠΟΑΣΠ.
Ήταν ένα ματς που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις, πλούσιο σε φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και ωραία γκολ από δύο ομάδες που έδειξαν με το επίπεδο και την απόδοσή τους ότι σίγουρα θα είναι από τους πρωταγωνιστές στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Ηνίοχος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ με ωραία προβολή του Δ. Καρύδα. Λίγο όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σπ. Παπακώστας εκτέλεσε, με σουτ βολίδα, 10μετρο πέναλτι (που κέρδισε η ομάδα του Παπακυρίτση ύστερα από 6ο φάουλ που υπέπεσαν οι παίκτες του Ηνίοχου) και έφερε το σκορ σε ισοπαλία, με την οποία έληξε και το ημίχρονο.
Με την έναρξη της επανάληψης οι παίδες των γηπεδούχων, αν και με σημαντικές απουσίες και με 7 μόνο παίκτες στο ρόστερ τους, μπήκαν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη και υπό την άριστη καθοδήγηση του κόουτς Νίκου Παπακυρίτση, ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν δύο ωραία γκολ με τον Στ. Τσιούμα και να πάρουν δίκαια το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου