f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ - «Ένα τίτλο με τον Ηνίοχο»

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ - «Ένα τίτλο με τον Ηνίοχο»

Είναι το πρώτο... κανόνι της Α' Ανδρών με 25 γκολ και αποτελεί φόβο και τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες.
Στα 26 του χρόνια, ο Αντώνης Μάνος αποτελεί το βαρύ πυρυβολικό του Ηνίοχου και ένα από τα βασικά όπλα του Στέφανου Σοϊλεμέ στην Εθνική ομάδα.
Με 33 διεθνείς συμμετοχές και 14 γκολ με την γαλανόλευκη, ο διεθνής επιθετικός φανερώνει πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας.
Στον Ηνίοχο από το 2005, πήγε στον Δούκα το 2009 και επέστρεφε φέτος σε γνώριμα λημέρια, πραγματοποιώντας ήδη μια εξαιρετική σεζόν.
Το futsalhellas.com μίλησε μαζί του, μας άνοιξε την καρδιά του και απάντησε στις ερωτήσεις μας, μιλώντας ανοιχτά και χωρίς περιστροφές.
Μια αποτίμηση του 2012 για το ελληνικό futsal...
H χρονιά που πέρασε ήταν μια μέτρια ποιοτικα χρονια.Δυστυχως ουτε το 2012 ειδαμε καποια σημαντικη εξελιξη στην αναπτυξη του αθληματος. Πιστευω πως πλεον δεν αρκει να υπαρχουν απλα μεμονωμενες καλες προσπαθειες.Χρειαζεται συλλογικη προσπαθεια και σκληρη δουλεια για να εξελιχθει και να αναπτυχθει το ποδοσφαιρο σαλας και στη χωρα μας.
Θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στα παιδια που ξεχωρισαν για τη χρονια που περασε και βραβευθηκαν τη βραδια του φιλανθρωπικου-all star game οπως επισης θα ηθελα να ευχηθω καλη επιστροφη στο Μαριο Τρουλιτακη και στον Παναγιωτη Μπαρδη που, αν και τραυματιστηκε τις τελευταιες μερες του 2011, ελειψε απο τα γηπεδα τη χρονια που περασε.
Επιστροφή στον Ηνίοχο έπειτα από τρία χρόνια και είσαι πρώτος σκόρερ. Πως είναι η αίσθηση να είσαι το πρώτο κανόνι του πρωταθλήματος και τι να περιμένουμε από εσένα τη νέα χρονιά;
Η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι ιδιαιτερα που επεστρεψα στον Ηνιοχο επειτα απο 3 χρονια. Το μονο που θελω  ειναι να ευχαριστησω τους συμπαιχτες μου και τον προπονητη μου για τη βοηθεια τους και την εμπιστοσυνη τους.
Μπορεί η ομάδα σου να μπει... σφήνα στους παραδοσιακούς μεγάλους και να πάρει κάποιοξν τίτλο;
Ειμαστε μια νεα ομαδα στην ουσια, η οποια ερχεται απο τη Β εθνικη και θεωρω πως η χρονια ειναι ηδη επιτυχημενη.Τελειωσαμε τον Α' γυρο με μια μονο ηττα και αυτο μας κανει ιδιατερα χαρουμενους και μας δινει δυναμη να συνεχισουμε την καλη δουλεια που κανουμε.Πιστευω πως η ομαδα μπορει να μπει στην 4αδα του πρωταθληματος και να διεκδικησει κατι καλυτερο.Θα ηθελα πολυ ενα τιτλο με τον Ηνιοχο αλλα αυτη τη στιγμη   θα πρεπει να σκυψουμε το κεφαλι και να δουλεψουμε σκληρα.Σεμνα και ταπεινα παντα και ολα θα ερθουν.
Κομμάτι Εθνική ομάδα. Στόχοι για το 2013...
Σχετικα με την εθνικη ομαδα στοχος αυτη τη στιγμη και μονο ειναι η προκριση στον ομιλο της Βουλγαριας.
Σε λιγες μερες αναχωρουμε για Μαλτα που θα δωσουμε τρια φιλικα προετοιμασιας που εχουν ως σκοπο να διορθωσουμε τα λαθη μας και να παμε οσο πιο ετοιμοι γινεται στη Βουλγαρια.
Μια ευχή για το νέο έτος...
Ευχομαι το νεο ετος να φερει καλυτερες μερες και επιτυχιες για το ελληνικο futsal... Kαλη Πρωτοχρονια,Υγεια και Ευτυχια για ολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου