f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΛΑΣ προκριση στην επομενη φαση

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΛΑΣ προκριση στην επομενη φαση

www.sport5.gr

Γαλανόλευκη και μαγκιόρικη πρόκριση στην προκριματική φάση του EURO 2014!

 

Περήφανους όλους τους Έλληνες έκανε η Εθνική Ανδρών Σάλας που κατόρθωσε να πάρει πανάξια πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του EURO 2014. Η αρμάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ, στα γήπεδα της Βουλγαρίας έδειξε πως έχει κάνει αλματώδη πρόοδο στο συγκεκριμένο άθλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές με το εθνόσημο στο στήθος απέδειξαν την αξία τους και πως το ποδόσφαιρο ΣΑΛΑΣ θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη προβολή!!!
Η «Γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του Μπλαγκόεβγκραντ με νίκη, επικρατώντας με 5-1 της γηπεδούχου Βουλγαρίας, με δυο τέρματα των Μάνου και από ένα των Μουρδουκούτα, Δελαπόρτα, ενώ ένα αυτογκόλ σημείωσε ο Βασίλεφ.
Πλέον η Εθνική συνεχίζει στη διοργάνωση, καθώς στα τέλη Μαρτίου θα μεταβεί στη Σερβία όπου θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες Σέρβους, την Πορτογαλία και την Πολωνία.
sport5.gr

απο www.pepssalas.gr

Πρόκριση για την Εθνική

ethniki1
Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του EURO 2014 πέτυχε η Εθνική Ανδρών Σάλας.

Η ομάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ ολοκλήρωσε με νέα νίκη τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του Μπλαγκόεβγκραντ, επικρατώντας με 5-1 της γηπεδούχου Βουλγαρίας, με τέρματα των Μάνου (2), Μουρδουκούτα, Δελαπόρτα, ενώ ένα αυτογκόλ σημείωσε ο Βασίλεφ.
Πλέον η Εθνική συνεχίζει στη διοργάνωση, καθώς στα τέλη Μαρτίου θα μεταβεί στη Σερβία όπου θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες Σέρβους, την Πορτογαλία και την Πολωνία.


ΑΠΟ  www..futsalhellas.gr

Δύσκολα μεν, αλλά μπορεί!





Η Εθνική ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε στον πρώτο προκριματικό του Euro 2014 και με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση!
Πλέον, οι διεθνείς μας καλούνται να ξεπεράσουν σαφώς δυσκολότερα εμπόδια για να περάσουν στην τελική φάση, αλλά έδειξαν ότι μπορούν τα πάντα.
Η ομάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ θα αντιμετωπίσει επί σερβικού εδάφους την οικοδέσποινα, την Πορτογαλία και την Πολωνία και το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι.
Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στα τελικά στην Αμβέρσα, ενώ οι δεύτεροι και ο καλύτερος τρίτος θα παίξουν πλέι οφ.




Main round draw (27-30 March)
Group 1: Italy*, Hungary, Finland, Montenegro

Group 2: Azerbaijan, Slovakia*, Bosnia and Herzegovina, Norway

Group 3: Russia, Romania, Kazakhstan, Latvia*

Group 4: Spain*, Croatia, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Sweden

Group 5: Portugal, Serbia*, Poland, Greece

Group 6: Czech Republic, Belarus, Netherlands*, Georgia

Group 7: Ukraine, Slovenia, Turkey*, England

«Όλα είναι δυνατά»
Περιχαρής ήταν ο Στέφανος Σοϊλεμές για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας, διαβάστε το τι δήλωσε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Βουλγαρία και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
«Είχαμε άγχος σ' αυτό το παιχνίδι, κάτι που φάνηκε σε ορισμένα διαστήματά του. Καταφέραμε, όμως, να το διαχειριστούμε σωστά και να επιβάλουμε την ανωτερότητά μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το υπόλοιπο τιμ για αυτή τη σημαντική στιγμή του αθλήματος στη χώρα μας. Η προσοχή μας, πλέον, στρέφεται στα επίσημα ματς του Μαρτίου. Θα κληθούμε ν' αντιμετωπίσουμε μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του ποδοσφαίρου σάλας, όμως είναι η Πορτογαλία και η Σερβία.
Μακροπρόθεσμος στόχος είναι να φτάσουμε κι εμείς σε αυτό το επίπεδο. Θα επιδιώξουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, όπως ακριβώς κάναμε πριν από τους αγώνες στη Βουλγαρία με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Ομοσπονδίας. Στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στη σάλα, πάντα κρύβονται εκπλήξεις και όλα είναι δυνατά», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέφανος Σοϊλεμές.

Σκόνη και θρύψαλα!

"Πάρτι" για την Εθνική ομάδα και στον τρίτο της αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2014!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε πλάκα και στην οικοδέσποινα Βουλγαρία, επικρατώντας με 5-1!

Η ομαδάρα του Στέφανου Σοϊλεμέ πήγε για την πρωτιά και την πήρε πανάξια με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, συνεχίζοντας το "ταξίδι" για τα τελικά του 2014 στην Αμβέρσα!
Η "γαλανόλευκη" προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο μέρος, για να έρθει η συντριβή των γηπεδούχων στην επανάληψη.
Ο Μάνος στο 4' άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα, με τον Κόιτσεφ να ισοφαρίζει στο πρώτο λεπτό της επανάληψης.
Ε και; Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε και καθάρισε σαν αυγό την Βουλγαρία με τρόπο άκρως εμφατικό.
Ο Δελαπόρτας στο 31' έβαλε και πάλι μπροστά την Ελλάδα και ο Μάνος στο 35' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 3-1.
Ένα αυτογκόλ του Βασίλεφ (39') και ένα γκολ του Μουρδουκούτα στην εκπνοή χάρισαν το τρίποντο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αρχική 5άδα Ελλάδας: Αχής, Κουβαράς, Δελαπόρτας, Μουρδουκούτας, Μάνος

Αρχική 5άδα Βουλγαρίας: Ιβάνοφ, Βασίλιεφ, Κόιτσεφ, Νεστόροφ, Τεντόροφ

Στην επόμενη φάση (Main Round) θα συμμετάσχουν 28 ομάδες, τοποθετημένες σε επτά ομίλους των τεσσάρων. Η Εθνική θ' αγωνιστεί στον 5ο όμιλο (27-30 Μαρτίου), μαζί με τη διοργανώτρια Σερβία, την Πορτογαλία και την Πολωνία. Οι νικήτριες των ομίλων προκρίνονται στην τελική φάση του UEFA Futsal EURO 2014, ενώ οι δεύτερες στη βαθμολογία και η καλύτερη τρίτη θα πάρουν μέρος στα play-offs.

Group D
Greece    3    9
Armenia    3    4
Bulgaria   3    4
Wales  3    0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου