f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Κυπελλου Υποδομών Σάλας ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Κυπελλου Υποδομών Σάλας ΛΟΥΤΡΑΚΙ

 αποτελέσματα των ημιτελικών του Κυπελλου Υποδομών Σάλας


ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΑΘΗΝΑ ’90-ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 6-1
«Εξάσφαιρη» ήταν η Αθήνα ’90 στην αναμέτρηση με τον Αιακό Σαλαμίνας, τον οποίο και κέρδισε με 6-1. Το ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο για την ομάδα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου που είχε και πέντε δοκάρια…
ΑΕΚ-ΔΟΥΚΑΣ 6-1
Σε ρυθμό ρελαντί η ΑΕΚ πέρασε το εμπόδιο του Δούκα, κερδίζοντας τον με 6-1. Το σκορ αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΑΘΗΝΑ ’90-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 4-5
Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Μινώταυρο και την Αθήνα’90 που βρήκε τους «ταύρους» να παίρνουν τη νίκη με 5-4. Ματς με πολύ όμορφα γκολ και εναλλασσόμενα συναισθήματα, που κυριολεκτικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ 2-7
Τις σημαντικές απουσίες της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε ο Άρης Βύρωνα, που επιβλήθηκε με 7-2 της Ένωσης, «χτυπώντας» στις στημένες φάσεις. Η πρόκριση της ομάδας του Θανάση Τσακανίκα ήταν δίκαιη, ωστόσο, το σκορ αδικεί το συγκρότημα του Δημήτρη Κουνταρδά.

ΠΑΙΔΕΣ
ΗΝΙΟΧΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ 3-2 (2-2 Κ.Α. 3-3 ΠΑΡΑΤΑΣΗ)
Έσπασε… καρδιές ο ημιτελικός ανάμεσα στον Ηνίοχο και τον Δούκα που βρήκε την ομάδα από το Γουδή να παίρνει την μεγαλειώδη πρόκριση στα πέναλτι με 3-2. Το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές και έμελλε η… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι να αναδείξει τον νικητή. Εκεί η ομάδα του Ηλία Μπέριου στάθηκε πιο τυχερή και αύριο θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στην Αθήνα ’90.
ΑΘΗΝΑ ’90-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 3-2
Αν και προηγήθηκε ο Μινώταυρος, η Αθήνα ’90 ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση, μιας και επικράτησε με 3-2. Η ομάδα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου και στην επανάληψη προηγήθηκε με 3-1, για να μειώσουν οι «ταύροι» σε 3-2, ωστόσο, στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου