f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΑΛΑΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΑΛΑΣ

ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΑΝΔΡΙΚΟ)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ FUTSALHELLAS.COM


Σε τρίτο παιχνίδι οδηγείται ο τελικός της Β’ Εθνικής. Ο Αιακός Σαλαμίνας ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, καθώς επικράτησε του Ηνίοχου με 5-3 στο κλειστό «Νίκος Γραμματικός». Οι φιλοξενούμενοι αν και κατάφεραν να πάρουν ένα προβάδισμα της τάξης του 3-1, δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν. Γρήγορα ο Αιακός ανέκαμψε.
Με ένα γκολ του Γκουγκουλίτσα και τρία του Κούτσουπα, οι «νησιώτες» έκαναν την ανατροπή και πέρασαν μπροστά στο σκορ με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι «γαλάζιοι» του Παναγιώτη Μπαλάφα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πιέσουν ώστε αρχικά να μειώσουν και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν. Έχασαν τρία 10μετρα και τελικά ηττήθηκαν, φέρνοντας τη σειρά ξανά στην έδρα τους, εκεί όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της κατηγορίας.

Αιακός Σαλαμίνας – Ηνίοχος 5-3 (ημίχρονο 5-3): 4’ Βαρσαμόπουλος (0-1), 5’ Μπούμπουλης (1-1), 6’ Μπάσο (1-2), 10’ Σκαρτσιούνης (1-3), 18’ Κούτσουπας (2-3), 18’ Γκουγκουλίτσας (3-3), 19’ Κούτσουπας (4-3), 20’ Κούτσουπας (5-3).
ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Αντωνάκος, Παπαδημητρίου, Μπούμπουλης, Γκουγκουλίτσας, Λένης, Μαγιάτης, Καρνέσης, Κούτσουπας, Κρουστάλλης.
ΗΝΙΟΧΟΣ: Τζαβέλλας, Μάντης, Βαρσαμόπουλος, Μπάσο, Δεκούλος, Καρανταλής, Μεσσηνέζης, Φιλίππου, Διονέλλης, Σκαρτσιούνης, Χατζηδιάκου.
Κίτρινες: Καρνέσης, Κούτσουπας – Σκαρτσιούνης, Βαρσαμόπουλος.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΣΗ
ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ
ΚΑΙ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ
ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ
ΣΤΙΣ 18.00


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου