f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ VS ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (22-10-2012)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ VS ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (22-10-2012)

 ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ VS ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (7-10)
 δευτερα 22-10-2012

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
 
 

Ο Ηνίοχος πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Μινώταυρο και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την ικανοποίησή του ο Παναγιώτης Μπαλάφας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο futsalhellas.com.
Δηλώσεις που φιλοξενούνται στο σάιτ μας, έκανε και ο ομόλογός του των περσινών δευτεραθλητών, Απόστολος Γκαϊφύλλιας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του περνάει μια πολύ κακή περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Παναγιώτης Μπαλάφας Προπονητής Ηνίοχου
Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αφενος μεν για την νικη τους απεναντι στον περσινο δευτεραθλητη του πρωταθληματος και αφετερου για την πολυ μεγαλη προσπαθεια που κανουνε μιας και παιζουνε σε καθε παιχνιδι εκτος εδρας λογω του προβληματος με το γηπεδο που μας ταλανιζει.
Στο αγωνιστικο κομματι ήμασταν πολυ δυνατοι και συγκεντρωμενοι για 30 λεπτα και δεν δωσαμε κανενα δικαιωμα στον αντπαλο μας να ελπιζει για κατι θετικο.Το τελευταιο δεκαλεπτο αν και γνωριζαμε οτι ο μινωταυρος θα εκανε την απελπιδα προσπαθεια του παιζοντας με πεμπτο παικτη λογω της μεγαλης διαφορας του σκορ δεν αντιδρασαμε οπως θα επρεπε,παρόλ' αυτά καταφεραμε στο τελος να κερδισουμε το παιχνιδι δικαια.
Τελος θα ηθελα να ευχηθω καλη συνεχεια στον φιλο μου Αποστόλη Γκαϊφύλλια, αλλα και στην ομαδα του να βρει οσο το δυνατον πιο συντομα το δρομο της προς τις επιτυχιες.


  η νεοφώτιστη ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα έκανε… σεφτέ κερδιζοντας με 10-7 τον ισχυρό Μινώταυρο! Όλα τα λεφτά για τους Γουδιώτες ήταν ο Αντώνης Μάνος, που πέτυχε 7 γκολ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου