f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

 

 Ο Ηνίοχος συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Αυτή την φορά πέρασε από την Παλήνη, επικρατώντας του Αίαντα με 3-6 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Ανδρών.
Το πρώτο μέρος ήταν κλειστό, η διαφορά μόλις στο ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους, αλλά στην επανάληψη ο Ηνίοχος ήταν εμφανώς καλύτερος και έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι νικητές έφτασαν τους 17 βαθμούς με πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, έχουν "κολλήσει" στους τέσσερις οι γηπεδούχοι, που παλεύουν για την παραμονή.

Ο Μάνος πέτυχε τρία γκολ στο ματς και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, άλλα δυο είχε ο Μάνος και ένα πέτυχε ο Σταμούλης για τους νικητές, ενώ στον αντίποδα σκόραραν οι Τζάνης, Νικολάου και Μαρκίδης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΥΜΠΙΡΗΣ: «ΠΡΟΪΟΝ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΗ»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΥΜΠΙΡΗΣ: «ΠΡΟΪΟΝ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΗ» Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Χρήστος Κολυμπίρης μετά το σαββατιάτικο ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Futsal κόντρα στον Αία Παλλήνης.
Ο άσος του Ηνίοχου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από το πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο που πρόσθεσε η ομάδα του στο σακούλι της θέτοντας παράλληλα ως κύριο στόχο ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κολυμπίρης στο minifootballnews.gr:
Για το νικηφόρο αποτέλεσμα και για το ποσό εύκολα έφτασε ο Ηνίοχος σε αυτό:
«Ήμασταν προετοιμασμένοι πολύ καλά. Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά καταφέραμε να πιάσουμε καλή απόδοση και να προηγηθούμε νωρίς με δυο γκολ. Επαναπαυτήκαμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δίνοντας την ευκαιρία στον Αία να επιστρέψει γρήγορα στο ματς με δύο γκολ που προήλθαν από δικά μας λάθη, όμως στο τέλος κατορθώσαμε να φτάσουμε στη νίκη».
Για την προσωπική του απόδοση στον αγώνα (2 γκολ) και τη συμβολή του τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά:
«Σε καμία περίπτωση δεν κοιτώ την προσωπική μου απόδοση. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα».
Για τους φετινούς στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα:
«Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γινεται. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς. Όσο καλυτέρα μπορούμε να πλασαριστούμε στη βαθμολογία τόσο το καλύτερο για μας»

Σάκης Στάικος


 O Hνίοχος κατάφερε να νικήσει τον Αίαντα Παλλήνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σάλας και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του.
Ο τερματοφύλακάς του, Πέτρος Στόλης, αλλά και ο Γιώργος Τζάνης από την πλευρά των ηττημένων μίλησαν στο futsalhellas.com και κατέθεσαν την άποψή τους για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Πέτρος Στόλης – Τερματοφύλακας Ηνίοχου

Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά όλη τη εβδομάδα γι'αυτο το ματς σύμφωνα με τις υποδείξεις του προπονητή μας. Ξεκινήσαμε σχετικά καλά και προηγηθήκαμε, αλλά κάπου εκεί η ομάδα χαλάρωσε και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μας να ισοφαρίσει. Όμως η αντίδραση μας ήταν άμεση και πήγαμε στα αποδυτήρια με ένα γκολ διαφορά υπέρ μας. Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να σκεφτεί πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αίαντα και πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Τέλος κοιτάμε την συνέχεια με πολλή πολλή δουλειά στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου