f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ VS ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ VS ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ


 
 
O Hνίοχος συνεχίζει να πηγαίνει με... σπασμένα φρένα στο φετινό πρωτάθλημα και οι "υψηλές πτήσεις" του τείνουν να γίνουν κανόνας και όχι εξαιρέσεις.
Αυτή την φορά ξεπέρασε το εμπόδιο του Νέου Ικόνιου Σάλας με 4-1 εκτός έδρας, φανερώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Μην ξεχνάμε ότι την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα έφερε ισοπαλία με την Αθήνα '90 και τώρα πήρε τους τρεις βαθμούς.
Το πρώτο 20λεπτο έληξε με 2-0 για τον Ηνίοχο χάρη στα γκολ των Μάνου και Βαρσαμόπουλου και στη συνέχεια σκόραραν οι Μεσσηνέζης και Σκαρτσούνης.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ζάχο προς το τέλος της αναμέτρησης, δίχως πάντως να αλλάξει κάτι επί της ουσίας.

 


Ο προπονητής του Νέου Ικονίου, Θανάσης Ζάχος και ο αρχηγός του Ηνίοχου, Αντώνης Μάνος, μίλησαν στο futsalhellas.com μετά τον μεταξύ τους αγώνα, που βρήκε νικητή τον Ηνίοχο.
Θανάσης Ζάχος - Προπονητής Νέου Ικονίου
Έγινε ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα μας έδειξε καλύτερο πρόσωπο και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και την ομάδα, παρά την ήττα από τον Ηνίοχο. Αυτό είναι καλό για εμάς, διότι έχουμε δύσκολη συνέχεια με δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο φινάλε του πρώτου γύρου στον Υπερίωνα και με το Ρέθυμνο στην έδρα μας. Το καλό για εμάς είναι ότι λόγω του ερασιτεχνικού του αθλήματος δεν έχουμε πάντα στην διάθεσή μας όλα τα παιδιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στα παιχνίδια, το να υπάρχουν ελλείψεις βασικών παικτών που να μπορούν να δώσουν το ποιότητα στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ηνίοχο για τη νίκη του και την καλή πορεία και συνεχίζουμε δυνατά για να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Αντώνης Μάνος - αρχηγός Ηνίοχου
Πετύχαμε μια νίκη χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Καταφέραμε και σκοράραμε δυο φορές σε κάθε ημίχρονο και κάποιες στιγμές στις οποίες απειληθήκαμε και οι δυο τερματοφύλακές μας που χρησιμοποιήθηκαν από τον κύριο Μπαλάφα, αντέδρασαν σωστά και κρατήσαμε ασφαλή διαφορά στο σκορ. Το θετικό σημείο σε αυτό το παιχνίδι είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς δεχτήκαμε μόνο ένα γκολ. Θέλω να συγχαρώ άλλη μια φορά τους συμπαίκτες μου για την πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και μέσα από τη σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου