f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΗΝΙΟΧΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑΥΡΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2013

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΗΝΙΟΧΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑΥΡΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2013

ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΘΟΤΚΥΔΙΔΕΙΟ 2013
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 
ΗΝΙΟΧΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ (0-0)(0-1)


 ΣΧΟΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟΥ

Εκτεταμένα στιγμιότυπα και τα πέναλτι του αγώνα για τα ημιτελικά (4) του πρωταθλήματος AFC - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Ακαδημίες 2012-13, ανάμεσα στο Φωστήρα Ταύρου (Ακαδημία Ι) και τον Ηνίοχο, που έγινε στις 12 -05 -- 2013 (15:30) στο ουδέτερο γήπεδο του Καλαμακίου. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και στα πέναλτι που ακλούθησαν επικράτησε η ομάδα του Φωστήρα Ταύρου, με σκορ 1-0!!!!. Το τέρμα σημείωσε για την ομάδα του Φωστήρα ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης.
Γενικά για τον αγώνα μπορούν να αναφερθούν τα παρακάτω:
Σ' ένα νευρικό, άτεχνο και γεμάτο άγχος παιχνίδι η Ακαδημία Ι του Φωστήρα, με αντίπαλο την καλή ομάδα του Ηνίοχου, οδηγήθηκε στο 0 - 0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα! Η ομάδα του Φωστήρα είχε την κατοχή και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού καθώς και δύο κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει και να τελειώσει τον αγώνα (Με τον Σταύρο Τσουκαντά στο ημίχρονο και τον Φίλιππο Χατζηκυριάκο στο β΄ ημίχρονο), εν αντιθέσει με την ομάδα του Ηνίοχου που δεν της δόθηκε η παραμικρή ευκαιρία για να απειλήσει το τέρμα του Φωστήρα (Δύο στημένες φάσεις φάουλ με σουτ χωρίς καμιά τύχη).
Ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Φωστήρας κατάφερε με το εύστοχο χτύπημα του Αλέξανδρου Ιωαννίδη -μετά από τρία χαμένα πέναλτι- και πήρε την πρόκριση. Προηγουμένως ο Γιώργος Τσαρσιταλἰδης κατέβασε ρολά αποκρούοντας 3 πέναλτι (και δύο άουτ), όπως και ο αντίστοιχος τερματοφύλακας Νίκος του Ηνίοχου, απέκρουσε δύο πέναλτι (ένα πήγε άουτ).
Το αποτέλεσμα κρίνεται ως απόλυτα δίκαιο, για μία από τις δύο -πλέον - καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος AFC - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Ακαδημίες 2012-13, την ομάδα της Ακαδημίας Ι του Φωστήρα!!

το δικο μας σχολιο

συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια του ηνιοχου
που ειχαν συνεχομενους αγωνες κυπελου απο το σαββατο το πρωι
δεν ξεκουραστηκαν στιγμη
το επομενο πρωι ξανα παλι αγωνες για μικρο τελικο
και το μεσημερι γρηγορα αναχωρηση απο νεο ικονιο
για καλαμακι με τον φωστηρα
σε λιγοτερο απο 24 ωρες επαιξαν 3 παιχνιδια
και πολυ δυνατα μαλιστα

ειμαστε πολυ χαρουμενοι για την φετινη μας πορεια
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου