f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΗΝΙΟΧΟΣ 2-7 ΑΝΔΡΩΝ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΗΝΙΟΧΟΣ 2-7 ΑΝΔΡΩΝ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: ΕΥΚΟΛΑ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο Ηνίοχος ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της A’  Κατηγορίας Futsal, επικρατώντας χθες βράδυ του ΓΣ Σαλαμίνας με σκορ 7-2.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Μπαλάφα πήραν διαφορά 2 τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο πηγάινοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-1, ωστόσο στο δεύτερο μέρος με ένα επιθετικό κρεσέντο διεύρυναν το προβάδισμά τους φτάνοντας στο τελικό 7-2.
Δύο γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Βαρσαμόπουλος, ενώ τον δρόμο για τα δύχτυα βρήκαν και οι Κολυμπίρης, Μάντης, Σκαρτσιούνης, Σταμούλος και Μάνος. Στην αντίπερα όχθη, για τους ηττημένους του Κώστα Μιχαλάκη σκόραραν οι Λένης και Θεοδοσιάδης.
Ηνίοχος – ΓΣ Σαλαμίνας 7-2 (ημίχρονο 3-1): Κολυμπίρης 1-0 (2’), Μάντης 2-0 (6’), Λένης 2-1 (18’), Σκαρτσιούνης 3-1 (19’), Σταμούλος 4-1 (25΄), Βαρσαμόπουλος 5-1 (26’), Βαρσαμόπουλος 6-1 (27’), Μάνος 7-1 (31’), Θεοδοσιάδης 7-2 (39’)

Σταύρος Ιωαννάτος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ: 

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ 

ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ»

Στο minifootballnews.gr μίλησε αποκλειστικά ο Δημήτρης Ζέρβας.
Ο τερματοφύλακας του Ηνίοχου αναφέρθηκε στην ήττα από την Ολυμπιάδα, καθώς και για τους στόχους της ομάδας του. Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το επίπεδο του ποδοσφάιρου σάλας στη χώρα μας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα
«Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία είναι δουλεμένη και οι παίκτες της βρίσκονται πολλά χρόνια μαζί. Στο πρώτο μέρος η Ολυμπιάδα ήταν λίγο καλύτερη από εμάς και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι, ενώ στο τέλος παίξαμε με πέμπτο παίκτη. Όταν παίρνεις ρίσκο ή θα το βάλεις το γκολ και θα ισοφαρίσεις ή θα το δεχτείς και θα τελειώσει το παιχνίδι. Θεωρώ πως όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».
Για τους στόχους του Ηνίοχου
«Στόχος μας είναι αρχικά να μπούμε στη τετράδα και να πάρουμε το αβαντάζ της έδρας στο τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει, καλώς να έρθει».        
Για το φαβορί του πρωταθλήματος 
«Φαβορί, όπως κάθε χρόνο, είναι η Αθήνα ’90. Ο Δούκας παρουσιάζεται ανεβασμένος σε σχέση με πέρυσι και πιστεύω πως οι δύο αυτές ομάδες θα βρεθούν στον τελικό με το προβάδισμα να είναι υπέρ της Αθήνας ’90».
Για το επίπεδο του αθλήματος
«Το επίπεδο του Futsal στην Ελλάδα είναι σχετικά χαμηλό. Γίνονται κάποιες προσπάθειες  με την Εθνική ομάδα αλλά και με σεμινάρια που διοργανώνονται για τους προπονητές, ωστόσο λόγω οικονομικής κρίσης τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Κώστας Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου