f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 5-3 15-12-2013

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 5-3 15-12-2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FUTSAL: Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Futsal πανηγύρισε χθες βράδυ ο Ηνίοχος.
Για την 12η αγωνιστική, η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μάντη επικράτησε, στο τοπικό ντέρμπι, με 5-3 του Ερμή Ζωγράφου παραμένοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να προηγούνται στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα τέρματα του Μάντη και του Μάνου.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 22′ με τον Πολίτη, ωστόσο 7 λεπτά αργότερα ο Μάντης έκανε το 3-1. Ο Δέλγας έβαλε ξανά τον Ερμή στο παιχνίδι μειώνοντας εκ νέου σε 3-2, όμως το αυτογκολ του Σάββα καθώς και το τρίτο προσωπικό τέρμα του Μάντη έφεραν την αναμέτρηση στο 5-2. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα ήταν να διαμορφώσει με τον Σέργη το τελικό 5-3 στην εκπνοή.

Οι συνθέσεις:
Ηνίοχος (Π. Μπαλάφας): Στόλης, Μεσσηνέζης, Μάντης, Σταματέλος, Σταμούλος, Βαρσαμόπουλος, Σκαρτσιούνης, Βρόντος, Τζουμάνης, Μάνος, Ζέρβας, Γιαννόπουλος, Αθανασίου, Βασιλείου
Ερμής Ζωγράφου (Θ. Τσακανίκας): Παριάρος, Πολίτης, Βάσιος, Ματαλιωτάκης, Μακρυγιώργης, Γρίβας, Σέργης, Παππάς, Σάββα, Καλογιαννάκης, Καβουρίδης, Ιωαννίδης, Δέλγας, Τσιακλής

Σταύρος Ιωαννάτος

δειτε το βιντεο του αγωνα (nfstudiosports.gr)
εδω
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου