f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: Η εικόνα των πρώτων ημιτελικών Υποδομών Σάλας

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η εικόνα των πρώτων ημιτελικών Υποδομών Σάλας

Η εικόνα των πρώτων ημιτελικών Υποδομών Σάλας

www.sport5.gr

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΑΘΗΝΑ ’90-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3-2

Με πολύ κόπο και ιδρώτα η Αθήνα ’90 λύγισε την αντίσταση του Πρωταθλητή Καλλιθέας, τον οποίο κέρδισε με 3-2. Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Μιχαλόπουλου προηγήθηκαν με 1-0, ωστόσο, δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Μάλιστα, λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Βαγγέλη Κωνσταντίνου έφερε… τούμπα το σκορ, αλλά μετά από εκείνο το σημείο οι «πράσινοι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σημειώνοντας δυο γκολ πήραν την πολύ σπουδαία νίκη.

ΗΝΙΟΧΟΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ 0-5

Τα… γεράκια του Γιώργου Τσούνη πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση στο Γουδή και κέρδισαν απόλυτα δίκαια με 5-0 τον Ηνίοχο, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στον τελικό. Τα πιτσιρίκια του Ηλία Μπέριου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, όμως η ποιότητα τους είναι αδιαμφισβήτητη και φυσικά τα πάντα είναι ρευστά ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

ΑΡΚΤΟΥΡΟΙ-ΓΕΡΑΚΑΣ 1-3 ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 Κ.Α.)

Στην… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι ο Γέρακας πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί των Αρκτούρων σε ένα ματς που στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 (προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και ισοφάρισαν οι Γουδιώτες). Απόλυτα ισοδύναμες οι δυο ομάδες με τους παίκτες του Γιώργου Τσούνη να παρουσιάζονται πιο ψύχραιμοι αλλά και πιο τυχεροί στην διαδικασία των πέναλτι. Το δεύτερο παιχνίδι αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον, καθώς λογικά και πάλι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΗΝΙΟΧΟΣ-ΑΘΗΝΑ ’90 4-0

Ανώτερος από την Αθήνα ’90 ήταν ο Ηνίοχος και η τελική του επικράτηση με 4-0 αντικατοπτρίζει εν μέρει και την εικόνα του αγώνα. Πάντως και το συγκρότημα του Απόστολου Μπελτσίδη απέδειξε πως έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση στην συνέχεια της σειράς, αν και οι Γουδιώτες ομολογουμένως είναι πάρα πολύ ισχυροί. Οι πολλοί γονείς που παρευρέθηκαν στο γήπεδο έδωσαν ξεχωριστή νότα σε μια αναμέτρηση που πρόσφερε πολλές ωραίες φάσεις.

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ ’90-ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ 3-2

Αν και δυο φορές το Νέο Ικόνιο μπήκε στην θέση του οδηγού, εντέλει η Αθήνα ’90 του πήρε την… μπουκιά από το στόμα και κέρδισε με 3-2. Πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες. Εξαιρετικό το κλίμα εντός και εκτός του γηπέδου, αλλά και η καθοδήγηση των δυο τεχνικών (Δημήτρη Μιχαλόπουλου και Θανάση Ζάχου). Η δεύτερη αναμέτρηση προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα….

ΗΝΙΟΧΟΣ-ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 6-1

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 6-1 ο Ηνίοχος επιβλήθηκε του Μινώταυρου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο μισό του πρώτου μέρους, όμως καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης ήταν η ισοφάριση λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φορτσάτοι και γρήγορα έκαναν το 2-1 και στην συνέχεια το ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «ταύρων», αλλά και οι εξαιρετικές συνεργασίες των παικτών του Ηνίοχου.

Μπέριος : ήταν πολύ δύσκολο το ματς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου