f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ

 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΔΡΩΝ

ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18.30


Αυτή την κούπα ποιος θα τη σηκώσει; 

Το ερώτημα... καίει τον Ηνίοχο και τον Αιακό Σαλαμίνας, που το απόγευμα της Δευτέρας (18:30) διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τρίτο και τελευταίο τελικό της Β’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα γίνει στο ανοιχτό γήπεδο, στο Πάρκο Γουδή και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς φίλους του «5», καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα για την Α’.
Τόσο οι «νησιώτες» όσο και η ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα δεν έχουν προβλήματα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο tie break. Για τον Ηνίοχο θα είναι το πρώτο τρόπαιο στους Άνδρες, ενώ ο Αιακός ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα της Β’ το 2010.

Η σειρά είναι στο 1-1 στις νίκες. Ο Ηνίοχος είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-2, σε ένα παιχνίδι όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Αιακός ισοφάρισε σε 1-1 νίκες στη Σαλαμίνα, νικώντας στον δεύτερο τελικό με 5-3, σε έναν αγώνα που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με στείρα επανάληψη!...
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ΠΕΠΣΣ, η απονομή στον πρωταθλητή θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του ματς, άσχετα με τον νικητή.

Οι διαιτητές
«Πάρκο Γουδή» (18:30): Ηνίοχος – Αιακός Σαλαμίνας: Ασημακόπουλος, Κουτσόγιαννος. Γραμματεία: Κολοκυθά.

29/4/2012 – futsalhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου