f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2012

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2012


Πολλά ντέρμπι περιελάμβανε ο δεύτερος προκριματικός γύρος στο κύπελλο των Υποδομών Σάλας , ωστόσο, το παράδοξο ήταν πως κανένα παιχνίδι δεν κρίθηκε στην παράταση.

Στα Τζούνιορ

ξεχώρισε η νίκη του Νέου Ικονίου επί του Γέρακα με 4-2, με τον γκολκίπερ των πειραιωτών να κάνει πραγματικά εκπληκτικές επεμβάσεις (υπάρχουν και σε βίντεο τα «κατορθώματα» του). Επίσης οι Αρκτούροι σε μια πρόβα τζενεράλε για τα πλέι οφ επικράτησαν με 6-3 του Πρωταθλητή Καλλιθέας. Ο Δούκας πήρε «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ κερδίζοντας με 4-2 τον Ολυμπιακό Καλλιθέας, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η νίκη του Αιακού με 1-0 εις βάρος του Αετού Αγίας Τριάδας. Η Αθήνα’90 πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν έβγαλε νοκ άουτ τον Αίαντα Παλλήνης (4-2), ενώ καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ κόντρα στον Υπερίων (8-1 εκτός έδρας).

Στους Παμπαίδες

ο Ερμής Ζωγράφου επιβλήθηκε με 2-0 του Γέρακα, ένα ζευγάρι που θα «μονομαχήσει» και στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ σε ένα συναρπαστικό ματς κέρδισε εκτός έδρας με 5-4 τον Υπερίωνα, ενώ εύκολο έργο είχαν οι Αρκτούροι επί του Πρωταθλητή Καλλιθέας (5-1), ο Μινώταυρος επί της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων (9-2 εκτός έδρας) και η Αθήνα’90 επί του Πήγασου Αγίας Παρασκευής (10-3).

Τέλος, στους Παίδες

το Νέο Ικόνιο έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 6-0 τον Γέρακα και έδειξε πως θα είναι το φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στα πλέι οφ. Από κει και πέρα σε ρυθμό ρελαντί πέρασε ο Δούκας (6-1 τον Ολυμπιακό Καλλιθέας), ο Ηνίοχος (7-0 εκτός έδρας την Ηλιούπολη) και η Αθήνα’90 (11-0 τον Αία Παλλήνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου