f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: PLAY OFF ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2012

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

PLAY OFF ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2012

τα ζευγαρια των play off των υποδομων

Ολοκληρώθηκε χθες η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας για τα πρωταθλήματα των υποδομών και έτσι έχουμε και οριστικά τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ.

Πάμε να ρίξουμε πιο αναλυτικά μια ματιά…

JUNIOR

Στον 1ο όμιλο των Τζούνιορ η Αθήνα’ 90 ισοβάθμησε με τον Γέρακα στην κορυφή, όμως επειδή είχε καλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια πήρε αυτή την πρώτη θέση. Οι Αρκτούροι Ζωγράφου τερμάτισαν τρίτοι αν και έχασαν το τελευταίο ματς από τον Αία Παλλήνης, ενώ την τετράδα έκλεισε ο Ολυμπιακός Καλλιθέας που ηττήθηκε από τον Γέρακα.

1.αθηνα 90 , 2.αρκτουροι , 3.αιας παλληνης , 4.ολυμπιακος καλιθεας

Στον 2ο όμιλο ο Ηνίοχος έκανε… παρέλαση εξασφαλίζοντας άνετα το ρετιρέ, ενώ και ο Πρωταθλητής Καλλιθέας δεν… ίδρωσε για την δεύτερη θέση. Ο Ερμής Ζωγράφου ήταν σταθερά καλός όλη τη χρονιά και δίκαια τερμάτισε τρίτος, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε το Νέο Ικόνιο. Η ομάδα του Ζάχου «κλείδωσε» την πρόκριση της στα πλέι οφ την προτελευταία αγωνιστική όταν και νίκησε εκτός έδρας με 6-4 την ΑΕΚ που ήταν η άμεση ανταγωνίστρια.

1.ηνιοχος , 2.πρωταθλητης καλιθεας , 3.ερμης ζωγραφου , 4.νεο ικονιο

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

Στον 1ο όμιλο των Παμπαίδων οι Αρκτούροι έκοψαν πρώτοι το νήμα, αφήνοντας δεύτερη την Αθήνα’90. Τρίτος τερμάτισε ο Γέρακας, ενώ μια θέση πιο κάτω βρέθηκε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής.

1.αρκτουροι , αθηνα 90 , 3.γερακας , 4.πηγασος αγιας παρασκευης

Στην κορυφη του 2ο όμιλου βρεθηκε ο Ηνίοχος που πέτυχε 18 νίκες σε ισάριθμα ματς!! υπήρξε… θρίλερ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική σχετικά με την τέταρτη θέση. Τελικά την κατέκτησε το Νέο Ικόνιο που κέρδισε την Ηλιούπολη και ισοβάθμησε με την Σαλαμίνα, με την οποία είχε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Μινώταυρος, με τον Ερμή να καταλαμβάνει την δεύτερη.

1.ηνιοχος , 2.ερμης ζωγραφου , 3.μινωταυρος , 4.νεο ικονιο

ΠΑΙΔΕΣ

Τέλος στους Παίδες, στον 1ο όμιλο η Αθήνα’90 έκανε επίδειξη δύναμης καταλαμβάνοντας την 1η θέση με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ακολούθησαν οι Δούκας, Γέρακας και Αίας Παλλήνης.

1.αθηνα 90 , 2.δουκας , 3.γερακας , 4.αιας παλληνης

Αντίστοιχα στον 2ο όμιλο ο Ηνίοχος χωρίς καμία δυσκολία πήρε την πρώτη θέση, με το Νέο Ικόνιο, τον Μινώταυρο και τον Ερμή Ζωγράφου να συμπληρώνουν την τετράδα.

1.ηνιοχος , 2.νεο ικονιο , 3.μινωταυρος , 4.ερμης ζωγραφου

Αναλυτικά τα ζευγάρια όλων των κατηγοριών έχουν ως εξής:

ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Αθήνα’90-Νέο Ικόνιο , Γέρακας-Ερμής Ζωγράφου

Ηνίοχος-Ολυμπιακός Καλ. , πρωταθλητής Καλ.-Αρκτούροι

ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Αρκτούροι-Νέο Ικόνιο , Αθήνα’90-Μινώταυρος

Ηνίοχος-Πήγασος Αγ. Παρ. , Ερμής Ζωγράφου-Γέρακας

ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

Αθήνα’90-Ερμής Ζωγράφου , Δούκας-Μινώταυρος

Ηνίοχος-Αίας Παλλήνης , Νέο Ικόνιο-Γέρακας


*Στους ημιτελικούς θα περάσουν οι ομάδες που θα πάρουν δυο νίκες.

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των γηπεδούχων

(με βάση τα πιο πάνω ζευγάρια),

οι δεύτεροι στις έδρες των φιλοξενούμενων αν χρειαστούν και τρίτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις έδρες των γηπεδούχων και πάλι.

www.sport5.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου